Simpatie.ro - matrimoniale
Olteanu.3xForum.Ro
-PT A AVEA ACCESS TOTAL TREBUIE SA VA INREGISTRATI!!!!!!! -να έχουν πλήρη πρόσβαση πρέπει να εγγραφείτε!!!!!!! -to have full access you must register!!!!!!!!!! -да имат пълен достъп трябва да се регистрирате!!!!! -at have fuld adgang skal du registrere!!!!! -ŕ avoir un accčs complet, vous devez vous inscrire!!!!! -per avere pieno accesso č necessario registrarsi!!!! -hogy teljes körű hozzáférést kell regisztrálni!!!!! -para ter acesso total, vocę deve registrar!!!!! -иметь полный доступ Вы должны зарегистрироваться!!!!!!! -để có đầy đủ quyền truy cập, bạn phải đăng ký!!!!!
Nou pe simpatie:
Lolo la Simpatie.ro
Femeie
24 ani
Galati
cauta Barbat
25 - 52 ani
Olteanu.3xForum.RoReguliInregistrareLoginPozeNu sunteti logat. Lista Forumurilor Pe Tematici
Olteanu.3xForum.Ro / Muzica Populara Romaneasca Moderat de NewLook, kos_min, mariol44, sassha
  Topic Autor Raspunsuri Vizionari Ultimul post
  Leontina Pop - Ridicati paharul plin [Album Full]pus de alex_olteanu alex_olteanu 0Raspunsuri 398Vizionari alex_olteanu
  GHEORGHE ROSOGA - Mi-am pus sufletul in glas [Album Full]pus de alex_olteanu alex_olteanu 0Raspunsuri 377Vizionari alex_olteanu
  TEODOR si NARCISA TOGOREAN - Dor de mama [Album full ]pus de alex_olteanu alex_olteanu 0Raspunsuri 359Vizionari alex_olteanu
  CALIN BRATEANU - Di pi laita, eu ma scol [Album Full ]pus de alex_olteanu alex_olteanu 0Raspunsuri 425Vizionari alex_olteanu
  Ionut Dolanescu - Cu lautarii dupa mine [Album full 2006]pus de alex_olteanu alex_olteanu 0Raspunsuri 338Vizionari alex_olteanu
  Nicu Paleru - Duete la nunta 2008 [Full Album]pus de alex_olteanu alex_olteanu 0Raspunsuri 351Vizionari alex_olteanu
  Lucian Dragan - De-ar sti cucul sa vorbeascapus de alex_olteanu alex_olteanu 0Raspunsuri 361Vizionari alex_olteanu
  IRINA SI FUEGO-VALURILE VIETIIpus de alex_olteanu alex_olteanu 0Raspunsuri 368Vizionari alex_olteanu
  maria dragomiroiu - dragoste otrava dulce, album fullpus de mariol44 mariol44 0Raspunsuri 505Vizionari mariol44
  Gheorghe Rosogapus de mariol44 mariol44 2Raspunsuri 372Vizionari mariol44
  Sofia Vicoveanca - Oameni dragi si lume bunapus de mariol44 mariol44 0Raspunsuri 349Vizionari mariol44
  Marina - De-ar fi lumea cum vreau eupus de mariol44 mariol44 0Raspunsuri 293Vizionari mariol44
  Florina si Florin Maris Hinsu - Cantece de petrecere ALBUM FULLpus de mariol44 mariol44 0Raspunsuri 292Vizionari mariol44
  Angela Rusu - La multa lume am cantat [Full Album]pus de mariol44 mariol44 0Raspunsuri 277Vizionari mariol44
  Petrecere Moldoveneascapus de mariol44 mariol44 0Raspunsuri 336Vizionari mariol44
  Niculina Stoican - Trecu vremea ca si gandulpus de mariol44 mariol44 0Raspunsuri 283Vizionari mariol44
  Aurelian Anghelpus de mariol44 mariol44 0Raspunsuri 291Vizionari mariol44
  Ilie Rosupus de mariol44 mariol44 0Raspunsuri 280Vizionari mariol44
  Ion Dolanescupus de mariol44 mariol44 0Raspunsuri 276Vizionari mariol44
  Nelu Balasoiu & Maria Cornescupus de mariol44 mariol44 0Raspunsuri 311Vizionari mariol44
Pagini:  1 2 3 4 5
Mergi la